I midten av juli var vi invitert i bryllupet til Synnøve og Torstein, et vennepar av oss. Det var en kjempefin dag på alle måter og vi koste oss masse!

Synnøve startet dagen på Grand Hotel, hvor hun ble stylet av frisør og make-up artist Inger Helene Solberg på Grand Frisører. Jeg har jobbet sammen med Inger Helene ved et par anledninger tidligere også og hun er kjempehyggelig og veldig flink. Det er forresten min kone Mai Kristine som har tatt bildene av Synnøve under forberedelsene hos frisøren. Sant hun er flink? Turen gikk deretter til Kråkstad kirke, en flott steinkirke fra 1100-tallet. Det var en personlig og fin vielse. Spellemannen som spilte utgangsmarsjen var absolutt med på å sette et fint preg på det romantiske bunadsbryllupet Synnøve og Torstein ønsket seg. Hjemme på gården til Synnøves familie var det duket for fest. Jeg er meget imponert over hvordan de klarte å forvandle garasjen på gårdstunet til et fantastisk flott festlokale med plass til over 100 gjester. Det ble kjempefint!

Synnøve og Torstein; Takk for at vi ble invitert i bryllupet deres og at dere satte så stor pris på bildene vi tok iløpet av dagen. Vi koste oss veldig mye sammen med dere den dagen! Håper vi sees igjen snart :)

Catering/kokk: Steffen Arnold & co fra www.fingerfood.no
Frisør/makeup-artist: Inger Helene Solberg ved Grand Frisører
Smykker/ringer/gullsmed: Bjørklund