Gøy på lekeland

lekeland superland sarpsborg ballrom baller2

I går var vi på lekeland med begge søstrene mine og barna deres. Jeg likte spesielt godt dette bildet av Jakob på 1 år som koser seg i ballrommet :)

liker

6 Comments

  1. Haha! Nå måtte jeg le litt! Så HÆRLIG bilde!!! Han ligger lissom litt på lur, og jeg venter på at han skal til å hoppe opp og hyle wæææææ!!!! når som helst (jeg er vokst opp med to yngre brødre, som fortvekk kunne funnet på akkurat det). Hærlig!

    Riktig god helg til deg!

  2. kjempe fint bilde :) Hvordan får du så klare øyne på bildene dine?

  3. LOL! Nå må jeg le..så nesten ut som et dukkehode som lå gjemt blant de fargesprakende ballene. Herlig og humoristisk bilde.

  4. Fantastisk :D Lekeland er gøy! Både for store og små;)

  5. Tusen takk! :)
    Kine: Det viktigste er at fokus sitter i øynene. Når man fotograferer med stor blenderåpning (liten dybdeskarphet) er det bare millimetere om å gjøre at øynene er i eller ute av fokus. Så det er regel nr 1. Ellers er det lurt å legge merke til lyset i øynene på de du fotograferer, og hvordan det forandrer seg etter hva slags vinkel de er i. Å få med litt lysrefleksjoner i øynene synes jeg er fint for det skaper mer liv i portrettene. Dette kalles «catchlight». Det er lurt å være bevisst på disse tingene. Så kan du selvsagt fremheve dette litt i etterbehandlingen ved å selektivt justere lys og kontrast i øynene. Men det viktigste er det du gjør når du fotograferer… :)

Det er veldig hyggelig om du har lyst å legge igjen en liten hilsen :)