Sjelden har vi vel følt oss så velkomne til et bryllup – uten å være invitert som gjester – som da vi fotograferte bryllupet til Mike og Elise for noen uker siden. Mai Kristine, min kone og trofaste annenfotograf, og jeg koste oss fra ende til annen. Elise og Mike fløy oss inn fra Oslo til Sogndal på bryllupsdagen, skysset oss fra flyplassen til Marifjøra og booket oss inn på hotellet hvor festen skulle være. Like før landing sa jeg til Mai Kristine at dette kom til å bli litt av en dag. Under oss så vi høye fjell, grønne fjorder og været kunne ikke vært bedre. Og for en flott dag det skulle vise seg å bli!

Tørvis hotell i Marifjøra utenfor Sogndal er definitivt et slikt sted jeg ville valgt hvis jeg skulle giftet meg idag. Et fantastisk fint hotell, trivelige ansatte, en utrolig beliggenhet og en natur som turister fra hele verden valfarter for å oppleve – rett utenfor hotellinngangen. Mange av Elise og Mikes gjester besøkte norge for første gang i forbindelse med bryllupet deres, og jeg tror ikke de ble skuffet over det de fikk se av norge.

Når brudgommen har brukt fire dager i London bare for å lete etter den perfekte skjorten, og bruden ikke bare har én men to brudekjoler. Da vet du at få ting er overlatt til tilfeldighetene. Mike, som er fra Australia, hadde utrolig stilige sko og belte – laget av skinnet fra en piggrokke, fisken som drepte australias store helt Steve Irwin. En aldri så liten hevn der altså :)

Kort oppsummert, her er oppskriften på det perfekte bryllup:
– Et livlig, engasjert og hjertelig brudepar
– Flotte gjester fra store deler av verden
– Utendørs seremoni med utsikt mot «the norwegian fjords»
– Fin dress, kule detaljer og fantastiske brudekjoler :)
– Utdradisjonell middag med overraskende kengurubesøk
– Brudevals med thriller-moves
– God mat
– Fin beliggenhet og flotte lokaler ved norges korteste riksveg
– BBQ til frokost dagen derpå

Elise and Mike – thank you so much for letting us cover the day for you. We had such a great time! Hope you´re enjoying the pictures from your perfect day. We wish you all the best and good luck with the travel back to Melbourne! Thanks again!

Her er noen få bilder fra den store dagen. Click on one of the pictures to open the slideshow.


Klikk på bildene for å åpne slideshowet.