Supermodell og en gul cabriolet i parken

01 fotograf sarpsborg barnefotografering

Igår benyttet vi finværet til å ta litt bilder av vår egen lille supermodell og den kule, gule bilen hans i parken. Vi er så heldige å ha flere flotte parker i kort avstand fra der vi bor. Og det er så fint nå på høsten med flotte farger både på trærne og på bakken. Riktignok litt kjølig, så dette ble en kjapp fotoshoot unnagjort på noen få minutter – og Benjamin måtte låne pappas skjerf mot slutten av fotoshooten :) Hva synes du om bildene? Legg gjerne igjen en kommentar eller trykk liker-knappen nederst hvis du liker bildene mine – det synes jeg er kjempehyggelig. Ha en strålende søndag!

barnefotografering sarpsborg barn gutt lek olabilfotograf sarpsborg barn h%C3%B8stbrum bil fotograf sarpsborg foto rekvisittlekebil tr%C3%A5bil olabil brumfotoshoot sarpsborg barnefotograferingbarnefotograf fredrikstad moss sarpsborgbarnefotografering moss

liker

18 Comments

 1. Herlige bilder av ein fantastisk flott gut :) Fotogen type!

 2. Jan Ivar, du er en av de flinkeste fotografene jeg vet om! Nok en utrolig flott bildeserie! Stå på videre, du er en stor inspirasjon :)

 3. For en flott gutt du har, og veldig fotogen(: Favoritten er det første bildet!

 4. Helt fantastiske bilder!!! Og enig med deg at høstfargene er flotte å knipse i. Lurer litt på hva slags objektiv du har brukt her?

 5. Hei Jan Ivar, Jøje meg FOR noen flotte bilder av en aldeles fortryllende skjønn liten fotomodell. Ja, HAN har potensiale i mange sammenheng. Helt herlig den gutten:)) Og hvilken dyktig far han har!:D Men du, den bilen var jo og helt fantastisk flott:) hvor har du fått tak i den? Vi har jo en liten som nærmer seg tre år, lille Matheo, som var med Inger Helene og Aleksander i kirken, ved deres bryllup i Vestby,i fjor sommer.Han er veldig opptatt av det som kan klatres i kjøres og trykkes på. Vi vurderer å anskaffe en stor traktor til ham, enten til jul eller bursdag, i januar. Men du verden, den bilen er heller ikke å forakte. Tenk deg hvilken effekt det ville vært med en gul-hvit-lugget sjarmør sittende i den i gata, med vinden ruskende i håret;)) Ville nok vært noen småjenter som hadde falt litt for den:D Jo, hadde gjort seg det. Har ikke noen favorittbilder fra den serien. Er så glad i barn og syns de var helt herlige, alle, på hver sin måte. Lykke til med videre knall-shoots, dette KAN du. Fortsatt god søndag til deg og. Mvh Ellen H Trevland

 6. Herlig, herlig, herlig! :D
  Jeg elsker høsten. :)

 7. Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene. Jeg skal gi komplimentene videre til Benjamin når han kommer fra barnehagen :)

 8. Ellen: Tusen takk! Kjempehyggelig å høre. Tråbilen kjøpte jeg på loppemarked og kalles «Brum» eller «Henry» på engelsk. Kanskje du finner noen på finn.no eller andre tilsvarende steder? Lykke til – håper dere finner en kul bil til Matheo! :)

 9. Benjamin e så skjønn atte <3

 10. Kjempe flotte bilder av en flott gutt! :)

 11. Herlige bilder! Kjempeflink fotomodell og ikkeminst er veeeldig dyktig fotograf :D

 12. Fantastisk flott biletserie :) Herlege øyeblikk du har fanga!

 13. Tusen takk! Så snille dere er :)

 14. Elsket denne serien! for en fantastisk flott glad gutt dere har. Han eier virkelig den bilen hihi :) og klærne er kjempe stilig!

  ha en fin helg!

 15. Så härliga bilder!! Superfina!! En av de bästa barnserierna jag sett på länge! :O)) Och vilken cool bil!

 16. 35mm blender f1.4? Fantastisk bildeserie, fantastiske farger, fantastisk komposisjon :)

 17. Takk! Så hyggelig at dere liker bildene :)
  Kent: Alle disse bildene er skutt med Canon 85mm 1.2.

 18. Härliga bilder , urläckert ; )

Det er veldig hyggelig om du har lyst å legge igjen en liten hilsen :)