Tilbakemeldinger fra noen av mine brudepar

brudepar villa malla bryllup

Da vi hadde forlovet oss, var Jan Ivar en av de første personene vi tok kontakt med for å høre hvilke dager han var ledig for bryllupsfotografering i 2012. Så man kan vel nesten si at bryllupsdagen ble valgt utifra Jan Ivars kalender :) Men så viktig var faktisk bryllupsbildene for oss, og like viktig var det at Jan Ivar skulle ta dem. Vi elsker den lyse, klare, naturlige stilen hans og den tidløse måten han dokumenterer øyeblikk på. Så vi var strålende fornøyde da vi fikk booket han til årets første sommerdag; 14. april 2012.

Ikke nok med at Jan Ivar er en fantastisk dyktig fotograf, men han er også en utrolig behagelig og trygg person. Dette merket vi oss første gang han tok kjærestebilder av oss. Han fikk oss til å slappe av og være oss selv foran kamera – og det synes på bildene! I og med at vi tok kjærestebilder før vi giftet oss, slappet vi nok enda bedre av på bryllupsdagen. Vi visste hvordan det var å ha kamera rettet mot oss, og vi visste at minnene våre var i trygge hender. På den måten kunne vi konsentrere oss om å nyte dagen alle sier går så altfor fort…! Under de formelle delene merket vi ikke noe til fotografene, men da vi fikk bildene kunne vi se at de alltid var der – på riktig sted til riktig tid. Parbildene etter vielsen gikk som en lek, og vi må få berømme Jan Ivars nydelige assistent og kone for hennes hjelpsomme kommentarer om bukettholding og andre detaljer som man ikke kan se selv, men som gjør stor forskjell på bilder. Hun tok dessuten alle bildene av brudgommens forberedelser, bl.a et veldig fint av han og forloveren som går ut av blomsterbutikken. Dette bildet er vi veldig glade i.

Som dere forstår, kan vi anbefale Jan Ivar på det aller varmeste. Bildene fra bryllupsdagen vår er fantastiske. Alt fra de små detaljene, til store smil og tårer av glede. Minner man egentlig ikke kan sette en prislapp på, og som bare vil bli mer verdifulle etterhvert som tiden går. For det er vi evig takknemlige til Jan Ivar, og vi er sikre på at alle som velger ham som fotograf vil bli like fornøyde som oss.

Med gode ønsker om en nydelig bryllupsdag med fantastiske bilder. 

Eline & Marius.

Planning a wedding in Norway from Los Angeles was quite a challenge. Finding the right wedding photographer in Norway was high on our list of priorities and when we found Jan Ivar’s website and started looking through his pictures, we just knew that he was the right photographer for us.

What struck my husband and I was how his pictures really managed to capture the feel and essence of the weddings he had photographed making each one almost tangible, as if we had in some way been there. Jan Ivar did a fantastic job at our wedding, he really did supersede our expectations. Not only was he incredibly professional, with a warm and kind presence, he was almost invisible! A true professional with a tremendously personal touch.

He will definitely be the photographer we recommend to all friends and family and we look forward to using him again. Thank you Jan Ivar for capturing our special day :-)

Jenny & Carlos

bryllupsfotograf moss bryllup jeloy radio
bryllupsfotograf oslo bryllup frognerseteren bryllupsbilde

Vi er glade vi valgte heldagsfotografering og spesielt fornøyde med valget av å ha dere som fotografer. Vi søkte rundt på nettet og kikket på en del ulike porteføljer. Vi bestemte oss for å booke dere da vi følte det matchet oss og vi var sikre på at det var «flue på veggen»-stilen vi ønsket, ikke oppstilte bilder 1-2 timer mellom vielsen og festen. På selve dagen var det svært betryggende å vite at det ikke bare var én, men faktisk to profesjonelle fotografer, som passet på å få med enhver anledning, slik at vi kunne nyte dagen til det fulle og vite at det meste ville bli foreviget. Dere var over alt til en hver tid uten å være «i veien».

Bildene er fantastiske. Det å se igjennom alle de flotte bildene og øyeblikkene etter bryllupet var nesten som å oppleve det hele om igjen. Vi ble rørt til tårer. For oss føltes den store dagen kanskje litt som en «utavdegsjælopplevelse» og derfor følte vi at vi ikke fikk med oss alt. Derfor er det ekstra godt å ha alle bildene som vi stadig ser igjennom – om igjen og om igjen. Dere har fremstått meget profesjonelt både i forkant, under selve bryllupet og etter vår store dag. Vi kan absolutt anbefale dere videre – på det sterkeste. Verdt hver krone!

Linda & Anders.

Tusen takk for at dere innfridde vårt ønske om å gjøre dagen uforglemmelig!

Tusen takk for at dere innfridde vårt ønske om å gjøre dagen uforglemmelig! Bildene dere har tatt er fantastiske og dere har fått med dere så utrolig fine detaljer, vi smiler og ler om hverandre når vi ser på bildene! Virkelig flotte bilder! Vi er utrolig takknemlig for at dere kunne ta del i vårt livs viktigste dag, dere er utrolig behagelige mennesker å ha med på en så viktig dag. Profesjonelle! Vi har allerede anbefalt dere til flere, og det skal vi fortsette med!

Tine & Olav

Dear Jan Ivar! Coming from metropolitan Melbourne in Australia, a city with a population of 4 million people and the capital of the Arts in Australia, we are surrounded by many top wedding photographers. Upon arriving in Norway late 2009, we started to look for potential wedding photographers for our big day in July 2010 and looked at many different people but without much conviction until we came across a referral to Jan Ivar.

Jan Ivar have a great sense to capture every moment that is important for the day as well as doing it with great creativity and perspective that in many cases would put many of the worlds wedding photographers to shame. Their work is first class and the results fantastic.

We have had many people say to us that the photos from our wedding are some of the best wedding photos going around. We have also been approached by an Australian Wedding Magazine who were interested in our destination wedding and the truly amazing photos.

We would highly recommend Jan Ivar for anyone wanting to document their big day for a truly amazing result. Thanks again. 

Elise & Mike

Bryllup Elise og Mike 1614

Nå har vi kost oss med bildene våre i noen dager, og de er fantastisk fine :) Akkurat sånn som vi så det for oss!

Du har virkelig greid å fange både stemning og følelser :) Vi har fått flere tilbakemeldinger på at dere opptrådte på en veldig god måte. Morsomt at det er så mange bilder av oss i forskjellige situasjoner som vi virkelig ikke fikk med oss ble tatt bilde av! Bra jobba! Vi er også imponert over veldig god service. Vi kommer absolutt til å anbefale dere videre!

Julie & Andreas

Tuuusen, tusen takk! Jeg har ikke ord! Visste jo hvor flinke dere var, men mine skyhøye forventninger ble innfridd og vel så det ;) Det var så utrolig kjekt å se, og dere har jo fått med dere alt! Både fra kirken og festen, og bildene fra klosteret også! :) Kunne ikke vært mer fornøyd, og nå gleder jeg meg bare til å vise de til andre.

Igjen, tusen takk! Det var veldig kjekt å ha dere med hele dagen – veldig behagelige fotografer, og flotte personer! Nå har jeg sett gjennom bildene en gang til, og er om mulig enda mer fornøyd! ;) Så gøy å se fra kirka og festen, det var ikke alt jeg fikk med meg den dagen, så det er jo ekstra kjekt å se. (…)

Tusen takk – vi er strålende fornøyd!

Sissel & Jan Andre

Tusen takk for at dere bidro så sterkt til å gjøre dagen vår uforglemmelig. Vi synes dere var meget profesjonelle, hyggelige og ikke minst morsomme fotografer som fikk oss til å slappe av og virkelig nyte det som har vært vårt livs viktigste dag. Tusen takk for en kjempefin bildeserie av vårt bryllup, at dere fulgte oss gjennom hele dagen og passet på at vi slappet av og hadde det gøy under selve bryllupsfotograferingen. Vi er utrolig fornøyde med valget av fotograf og vil ikke nøle med å anbefale deg videre til andre som skal gifte seg og er på utkikk etter en dyktig fotograf.

Tonje & Graeme

Vi er veldig fornøyde med bildene våre. Du fikk med deg utrolig mange fine detaljer på bildene, og du fanget mange uforglemmelige øyeblikk i rette sekund. På tross av dårlig vær, følte vi at bildene ble varierte og med mange fine farger. Du var veldig flink til å bruke omgivelsene og forholdene til å tenke kreativt. Været kunne jo virkelig ha ødelagt for oss, men du var hele tiden positiv og gjorde virkelig det beste ut av det.

Du hadde en meget fin fremtoning både under tagningen av selve bryllupsbildene hvor du tok kontroll og ga oss de instruksene vi trengte, og under resten av festen hvor man nesten ikke la merke til at du tok bilder. Likevel klarte du å fange utrolig mange morsomme øyeblikk og detaljer.

Grunnen til at vi valgte nettopp deg som fotograf, var ut ifra det vi så på dine tidligere oppdrag. Du virket som en fotograf som evner å tenke kreativt og utradisjonelt, samtidig som du også kan ta tradisjonelle bryllupsbilder. I tillegg var du veldig villig til å lytte til våre ønsker, slik at bildene skulle bli slik vi ønsket det. Vi var trygge på at du ville gjøre ditt ytterste for at bildene fra livets viktigste dag skulle bli så gode som mulig. Derfor valgte vi deg.

Vi har ennå ikke hørt om noen andre fotografer som gir så mye av seg selv for at brudeparet skal bli fornøyde. Du strekker deg langt for å lytte til brudeparets ønsker i forkant, og leverer det du lover – og vel så det. Din kreativitet og din fremragende evne til å komponere bilder som er fulle av liv, uttrykk og riktige farger, har vi ikke kunnet finne maken til når vi har sett på andres bryllupsbilder. Alle som kommer på besøk kommenterer det nydelige bryllupsbildet som henger på veggen vår. Vi er veldig trygge på at vi kan anbefale deg videre til alle andre brudepar som ønsker det lille ekstra.

Bildet vi er mest fornøyde med er bildet hvor vi holder sammen rundt den røde paraplyen. Derfor har vi naturlig nok også valgt dette til å pryde stueveggen vår. Her fanger du virkelig et overmåte lykkelig øyeblikk, og fargene er helt perfekte.

Elisabeth & Daniel

Når vi skulle gifte oss, var det egentlig ingen tvil om hvem vi ønsket som fotograf. Vi hadde vært i noen bryllup tidligere hvor du hadde vært fotograf og sett bilder på internettsiden din, noe vi var svært begeistret over. Så kom den store dagen. Vi kunne vel egentlig ikke være mer fornøyde. Bildene ble helt knall. Du fikk til å fange oss slik vi er, ikke bare oppstilte og tradisjonelle bilder. Bildene vi fikk var så livfulle og du fikk frem gleden. Du fikk også fanget den flotte naturen der vi tok bildene, noe vi satte stor pris på. Det virket dessuten som om du også hadde det gøy, noe som gjorde det lettere for oss å slappe av.

Vi har mange favorittbilder, og et av det er der du har tatt bilde av oss bakfra hvor sløret mitt flagrer i vinden, akkurat i samme retning som kjolen går. Her har du virkelig fanget et flott øyeblikk. Ellers må vi også nevne de helt fantastiske detaljbildene. Alt fra diademet i håret til bordoppsettet har du fått med meg. Vi er svært fornøyde. Helt fantastiske bilder og så er du dessuten en veldig trivelg fyr :)

Live & Mathias