«Vi trodde bare det var en kjedelig skog vi måtte gjennom for å komme til stranden. Men da vi fikk se bildene etterpå var det som tatt ut av et eventyr.»

– Liv Carina og Steinar

Kjære Jan Ivar!

Da vi gikk ut på øya i Fagernes og du ba oss om å stoppe opp midt mellom noen høye trær var vi litt tvilende til resultatet. Vi trodde bare det var en kjedelig skog vi måtte gjennom for å komme til stranden. Men da vi fikk se bildene etterpå var det som tatt ut av et eventyr. Det viste seg å være nydelige omgivelser – det var bare vi som ikke la merke til det. Bildene vi tok her i skogen er blant våre absolutte favoritter! Du er så utrolig dyktig!

Det er vanskelig å beskrive følelsen da vi fikk se alle bildene fra bryllupet vårt. Vi har rett og slett ikke ord! Vi er – som folk flest – ikke så veldig glad i å bli tatt bilde av. Men du fikk oss virkelig til å slappe av og vi hadde det veldig gøy sammen. Det vises så godt i bildene. Resten av dagen var du flue på veggen og vi enset ikke at du var der. Likevel var du alltid på rett sted til rett tid. Da vi tenkte ”håper Jan Ivar får med seg dette”, var du like i nærheten og fanget det ene øyeblikket etter det andre. Du har foreviget alle øyeblikkene fra dagen som vi var redd for å glemme.

Tusen takk for at du gjorde dagen vår uforglemmelig! Du har innfridd alle våre ønsker og vi anbefaler deg til alle vi kjenner!

Hilsen
Liv Carina og Steinar

«Én ting er kvaliteten på bildene og alle detaljer og følelser du har fått med deg. En annen er hvor hyggelig det var å ha deg med i bryllupet.»

– Sally og Vegard

Kjære Jan Ivar.

Tuuuuusen takk! Vi koser oss med bildene – dette er mer enn vi noen gang kunne drømt om!

Det var jo aldri noen andre alternativer når vi skulle velge fotograf til bryllupet vårt. Bloggen din hadde vi fulgt med på lenge og vi fant tidlig ut at du var den rette fotografen for oss. Vi tilpasset jo faktisk bryllupsdatoen vår i forhold til når du var ledig :) Og det er vi så enormt glade for i dag. Vi må ærlig innrømme at forventningene våre var ganske høye på forhånd, men du innfridde på alle plan. Vi kunne virkelig ikke vært mer fornøyde.

Vi gjenopplever alle øyeblikkene fra bryllupet vårt takket være bildene du har tatt. Du tar virkelig ikke «bare» bilder, du fanger øyeblikk. Én ting er kvaliteten på bildene og alle detaljer og følelser du har fått med deg. En annen er hvor hyggelig det var å ha deg med i bryllupet. Du har en veldig behagelig personlighet og det var godt å ha deg der på en slik dag da man er litt ekstra nervøs. Nå når vi ser bildene i ettertid ser vi at du har vært der hele tiden og overalt – uten at vi har lagt merke til det engang.

Vi kan aldri takke deg nok for at du har fanget alle disse øyeblikkene fra dagen vår. Selve bryllupsdagen gikk så alt for fort, men du har gitt oss så mange fantastiske bilder som vi kommer til å glede oss over i årevis fremover. Dette er virkelig minner for livet. Vi kommer til å fortsette å anbefale deg på det sterkeste til alle vi kjenner. Det er ikke rart du allerede har booket bryllup flere år frem i tid – det er velfortjent.

Tuuuuusen tuuuuuuuusen takk.

Varme klemmer fra
Sally og Vegard

Kjære Jan Ivar.

Da vi hadde forlovet oss var du en av de første personene vi tok kontakt med. Vi ville gjerne høre hvilke dager du var ledig for bryllupsfotografering i 2012. Man kan vel nesten si at bryllupsdagen ble valgt utifra din kalender :) Men så viktig var faktisk bryllupsbildene for oss, og like viktig var det at du skulle være bryllupsfotografen vår. Vi elsker den lyse, klare, naturlige stilen din og den tidløse måten du dokumenterer øyeblikk på. Vi var strålende fornøyde da vi fikk booket deg til årets første sommerdag; 14. april 2012.

Ikke nok med at du er en fantastisk dyktig fotograf, men du er også en utrolig behagelig og trygg person. Dette merket vi oss første gang du tok kjærestebilder av oss. Du fikk oss til å slappe av og være oss selv foran kamera – og det synes på bildene! I og med at vi tok kjærestebilder før vi giftet oss, slappet vi nok enda bedre av på selve bryllupsdagen. Vi visste hvordan det var å ha kamera rettet mot oss, og vi visste at minnene våre var i trygge hender. På den måten kunne vi konsentrere oss om å nyte dagen som alle sier går så altfor fort…! Under de formelle delene merket vi ikke noe til fotografen, men da vi fikk bildene kunne vi se at de alltid var der – på riktig sted til riktig tid. Parbildene etter vielsen gikk som en lek.

Vi anbefaler deg på det varmeste. Bildene fra bryllupsdagen vår er fantastiske. Alt fra de små detaljene, til store smil og tårer av glede. Minner man egentlig ikke kan sette en prislapp på, og som bare vil bli mer verdifulle etterhvert som tiden går. For det er vi evig takknemlige og vi er sikre på at alle andre brudepar som velger deg som fotograf vil bli like fornøyde som oss.

Tusen takk!

Hilsen
Eline og Marius

Jan Ivar – vi er glade vi valgte heldagsfotografering og spesielt fornøyde med valget av å ha deg som fotograf. Vi søkte rundt på nettet og kikket på en del ulike porteføljer. Vi bestemte oss for å booke deg da vi følte det matchet oss og vi var sikre på at det var «flue på veggen»-stilen vi ønsket, ikke oppstilte bilder 1-2 timer mellom vielsen og festen. På selve dagen var det svært betryggende å vite at det ikke bare var én, men faktisk to profesjonelle fotografer, som passet på å få med enhver anledning, slik at vi kunne nyte dagen til det fulle og vite at det meste ville bli foreviget. Dere var over alt til en hver tid uten å være «i veien».

Bildene er fantastiske. Det å se igjennom alle de flotte bildene og øyeblikkene etter bryllupet var nesten som å oppleve det hele om igjen. Vi ble rørt til tårer. For oss føltes den store dagen kanskje litt som en «utavdegsjælopplevelse» og vi følte at vi ikke fikk med oss alt. Derfor er det ekstra godt å ha alle bildene som vi stadig ser igjennom – om igjen og om igjen. Dere har fremstått meget profesjonelt både i forkant, under selve bryllupet og etter vår store dag. Vi kan absolutt anbefale dere videre – på det sterkeste. Verdt hver krone!

Linda & Anders.

Dear Jan Ivar!

Planning a wedding in Norway from Los Angeles was quite a challenge. Finding the right wedding photographer in Norway was high on our list of priorities and when we found your website and started looking through your pictures, we just knew that you was the right photographer for us.

What struck my husband and I was how your pictures really managed to capture the feel and essence of the weddings you have photographed making each one almost tangible, as if we had in some way been there. You did a fantastic job at our wedding, you really did supersede our expectations. Not only were you incredibly professional, with a warm and kind presence, you was almost invisible! A true professional with a tremendously personal touch.

You will definitely be the photographer we recommend to all friends and family and we look forward to using you again. Thank you Jan Ivar for capturing our special day :-)

Jenny & Carlos

Dear Jan Ivar! Coming from metropolitan Melbourne in Australia, a city with a population of 4 million people and the capital of the Arts in Australia, we are surrounded by many top wedding photographers. Upon arriving in Norway late 2009, we started to look for potential wedding photographers for our big day in July 2010 and looked at many different people but without much conviction until we came across a referral to Jan Ivar.

You have a great sense to capture every moment that is important for the day as well as doing it with great creativity and perspective that in many cases would put many of the worlds wedding photographers to shame. Your work is first class and the results are fantastic! 

We have had many people say to us that the photos from our wedding are some of the best wedding photos going around. We have also been approached by an Australian Wedding Magazine who were interested in our destination wedding and the truly amazing photos.

We would highly recommend you for anyone wanting to document their big day for a truly amazing result. Thanks again! 

Cheers,
Elise & Mike

Jan Ivar, tusen takk for at du innfridde vårt ønske om å gjøre dagen uforglemmelig! Bildene du har tatt er fantastiske og du har fått med deg så utrolig fine detaljer. Vi smiler og ler om hverandre når vi ser på bildene. Flotte bilder! Vi er utrolig takknemlig for at du kunne ta del i vårt livs viktigste dag, du var utrolig behagelig å ha med på en så viktig dag. Virkelig profesjonell! Vi har allerede anbefalt deg til flere av våre venner, og det skal vi fortsette med.

Hilsen
Tine og Olav

Jeg vil gjerne fotografere bryllupet ditt!

Nå har vi kost oss med bildene våre i noen dager, og de er fantastisk fine :) Akkurat sånn som vi så det for oss!

Du har virkelig greid å fange både stemning og følelser :) Vi har fått flere tilbakemeldinger på at dere opptrådte på en veldig god måte. Morsomt at det er så mange bilder av oss i forskjellige situasjoner som vi virkelig ikke fikk med oss ble tatt bilde av! Bra jobba! Vi er også imponert over veldig god service. Vi kommer absolutt til å anbefale dere videre! Julie & Andreas

Tusen takk for at dere bidro så sterkt til å gjøre dagen vår uforglemmelig. Vi synes dere var meget profesjonelle, hyggelige og ikke minst morsomme fotografer som fikk oss til å slappe av og virkelig nyte det som har vært vårt livs viktigste dag. Tusen takk for en kjempefin bildeserie av vårt bryllup, at dere fulgte oss gjennom hele dagen og passet på at vi slappet av og hadde det gøy under selve bryllupsfotograferingen. Vi er utrolig fornøyde med valget av fotograf og vil ikke nøle med å anbefale deg videre til andre som skal gifte seg og er på utkikk etter en dyktig fotograf.

Tonje & Graeme

Når vi skulle gifte oss, var det egentlig ingen tvil om hvem vi ønsket som fotograf. Vi hadde vært i noen bryllup tidligere hvor du hadde vært fotograf og sett bilder på internettsiden din, noe vi var svært begeistret over. Så kom den store dagen. Vi kunne vel egentlig ikke være mer fornøyde. Bildene ble helt knall. Du fikk til å fange oss slik vi er, ikke bare oppstilte og tradisjonelle bilder. Bildene vi fikk var så livfulle og du fikk frem gleden. Du fikk også fanget den flotte naturen der vi tok bildene, noe vi satte stor pris på. Det virket dessuten som om du også hadde det gøy, noe som gjorde det lettere for oss å slappe av.

Vi har mange favorittbilder, og et av det er der du har tatt bilde av oss bakfra hvor sløret mitt flagrer i vinden, akkurat i samme retning som kjolen går. Her har du virkelig fanget et flott øyeblikk. Ellers må vi også nevne de helt fantastiske detaljbildene. Alt fra diademet i håret til bordoppsettet har du fått med meg. Vi er svært fornøyde. Helt fantastiske bilder og så er du dessuten en veldig trivelg fyr :) Live & Mathias

Tuuusen, tusen takk! Jeg har ikke ord! Visste jo hvor flinke dere var, men mine skyhøye forventninger ble innfridd og vel så det ;) Det var så utrolig kjekt å se, og dere har jo fått med dere alt! Både fra kirken og festen, og bildene fra klosteret også! :) Kunne ikke vært mer fornøyd, og nå gleder jeg meg bare til å vise de til andre.

Igjen, tusen takk! Det var veldig kjekt å ha dere med hele dagen – veldig behagelige fotografer, og flotte personer! Nå har jeg sett gjennom bildene en gang til, og er om mulig enda mer fornøyd! ;) Så gøy å se fra kirka og festen, det var ikke alt jeg fikk med meg den dagen, så det er jo ekstra kjekt å se. (…) Tusen takk – vi er strålende fornøyd!

Sissel & Jan Andre

Vi er veldig fornøyde med bildene våre. Du fikk med deg utrolig mange fine detaljer på bildene, og du fanget mange uforglemmelige øyeblikk i rette sekund. På tross av dårlig vær, følte vi at bildene ble varierte og med mange fine farger. Du var veldig flink til å bruke omgivelsene og forholdene til å tenke kreativt. Været kunne jo virkelig ha ødelagt for oss, men du var hele tiden positiv og gjorde virkelig det beste ut av det.

Du hadde en meget fin fremtoning både under tagningen av selve bryllupsbildene hvor du tok kontroll og ga oss de instruksene vi trengte, og under resten av festen hvor man nesten ikke la merke til at du tok bilder. Likevel klarte du å fange utrolig mange morsomme øyeblikk og detaljer.

Grunnen til at vi valgte nettopp deg som fotograf, var ut ifra det vi så på dine tidligere oppdrag. Du virket som en fotograf som evner å tenke kreativt og utradisjonelt, samtidig som du også kan ta tradisjonelle bryllupsbilder. I tillegg var du veldig villig til å lytte til våre ønsker, slik at bildene skulle bli slik vi ønsket det. Vi var trygge på at du ville gjøre ditt ytterste for at bildene fra livets viktigste dag skulle bli så gode som mulig. Derfor valgte vi deg.

Vi har ennå ikke hørt om noen andre fotografer som gir så mye av seg selv for at brudeparet skal bli fornøyde. Du strekker deg langt for å lytte til brudeparets ønsker i forkant, og leverer det du lover – og vel så det. Din kreativitet og din fremragende evne til å komponere bilder som er fulle av liv, uttrykk og riktige farger, har vi ikke kunnet finne maken til når vi har sett på andres bryllupsbilder. Alle som kommer på besøk kommenterer det nydelige bryllupsbildet som henger på veggen vår. Vi er veldig trygge på at vi kan anbefale deg videre til alle andre brudepar som ønsker det lille ekstra.

Bildet vi er mest fornøyde med er bildet hvor vi holder sammen rundt den røde paraplyen. Derfor har vi naturlig nok også valgt dette til å pryde stueveggen vår. Her fanger du virkelig et overmåte lykkelig øyeblikk, og fargene er helt perfekte. Elisabeth & Daniel