Første gang jeg traff Eline og Marius var i fjor sommer. Da hadde vi en kjempehyggelig fotoshoot i badeparken i Drøbak. Siden den gang har jeg hatt gleden av å treffe dem flere ganger og det har vært like trivelig hver gang. Jeg har virkelig sett fram til å fotografere bryllupet deres, og jeg har også gledet meg til å vise bildene her på bloggen.

Dagen startet med Eline og Marius sine forberedelser på hver sin kant. Jeg fulgte brudens forberedelser sammen med forloveren sin i det nyoppussede huset deres. Det var hyggelig å se at mange av bildene vi tok i fjor sommer prydet veggene. Mai Kristine fotograferte forberedelsene til brudgommen og hans forlover en liten kjøretur unna. Vielsen fant sted i Drøbak kirke og deretter dro vi til fantastiske Villa Malla og tok en del bilder der ute før gjestene ankom. På Villa Malla ble det servert fantastisk tapas. Ved siden av bordkortene lå det en liten pose med spesialdesignet M&M til alle gjestene med et av bildene jeg tok av dem i fjor. Kult?! :)

Jeg skal ikke skrive så mye. Det tross alt bildene jeg har lyst å vise fram. Her er noen glimt fra dagen.

Eline og Marius; tusen takk for en fantastisk fin dag sammen med dere. Det var en glede å få lov å fotografere bryllupet deres. Vi ønsker dere alt det beste og satser på at vi sees igjen ved en senere anledning :)