Bryllupsbilder – Mine favoritter fra 2011

Her kommer noen av mine favorittbryllupsbilder fra 2011. Jeg har spesialisert meg på heldags bryllupsfotografering hvor jeg er med brudeparet fra morgen til kveld. Det synes jeg er utrolig moro og det er gøy å bli kjent med disse menneskene på en helt annen måte enn om vi bare skulle ha møttes til en kjapp fotoshoot etter vielsen. Men med så mange bilder jeg tar i hvert bryllup er det ikke så lett å trekke ut bare noen få bilder, men her er i alle fall noen bilder jeg liker ekstra godt fra fjorårets bryllupssesong. Håper du også liker dem.

 

landevei brudepar flosshatt stokk

Et flott brudepar, staselig kledd, fantastisk fint vær og en rolig landevei fri for trafikk. Klikk her for å se flere av bildene fra bryllupet til Therese og Fredrik.

 

vielse bryllupsfotograf moss brudepar sapebobler

Bryllupet til musikerparet Anette og Lars-Ingar kommer jeg sent til å glemme.Utrolig god stemning i bryllupet og mange fine detaljer. Anbefaler deg å ta en kikk på flere av bildene fra dagen.

 

bryllupsfotograf oslo

Et koselig øyeblikk utenfor Frogner kirke i Oslo hvor Lena og Espen giftet seg i fjor sommer. Flere bilder fra det flotte bryllupet deres på Ekebergrestauranten finner du her.

 

bryllupsfotograf ostfold brudebilde

Marianne og Hans Erik hadde et maritimt tema for bryllupet sitt, hvor blant annet festen ble holdt på Seilerhytta i Sarpsborg. Da var det naturlig å ta bildene ved sjø og svaberg i det flotte været. Klikk her for flere bilder fra det maritime bryllupet.

 

bryllup middag brudgom tale

Et herlig bilde av Catrine når Freddy holder brudgommens tale. Flere bilder fra det fantastiske bryllupet på Kringler Gjestegård finner du her.

 

bryllup kirke vielse kaste ris

Jeg liker godt dette bildet av Tine og Olav. Fullt av liv og ekte glede. Flere bilder fra bryllupet deres på Ekebergrestauranten kan du se her.

 

bryllup frognerseteren brudgommens tale

Linda og Anders valgte å ha bryllupet sitt på Frognerseteren. Et fantastisk sted for bryllupsfeiring. Inne var det veldig, veldig mørkt. Disse bildene er tatt uten blitz på blender 1.2 og ISO 4000. Jeg liker godt å utnytte det naturlige lyset for å bevare stemningen i bildet mest mulig og samtidig forstyrre minst mulig når jeg fotograferer. Klikk her hvis du vil se flere bilder fra bryllupet til Linda og Anders.

 

bryllup flyvende lanterne brudepar

Å sende opp flyvende lanterner var en utrolig god idé og en fin overraskelse for brudeparet. Flere bilder fra det koselige bryllupet til Karianne og Magnus finner du her.

 

brudepike brudesvenn bryllup barn losby gods

Barna til Karin og Leif-Are var brudesvenn og brudepike i bryllupet deres. De var jo bare utrolig søte sammen. Her kan du se flere bilder fra bryllupet på Losby Gods.

 

bryllup bunad fotograf akershus

Synnøve og Torstein valgte å ha bryllupet på gården til foreldrene hennes og hadde innredet garasjen til det flotteste festlokalet. Det ble en fin ramme for bryllupet. Flere bilder kan du se her.

 

brudebilde brud brudgom fotograf moss

Dette bildet av Ida og Linus tok vi på Alby i nærheten av Moss. Bryllupsfesten fant sted på Refsnes Gods og det var en fantastisk dag. Klikk her hvis du vil se flere bilder fra dagen.

 

Les også: liker