Som bryllupsfotograf i Sarpsborg har jeg hatt gleden av å fotografere mange bryllup i Østfold og har sett veldig mange flotte selskapslokaler. Derfor tenkte jeg å lage en liten liste til deg som planlegger bryllup i Østfold. Er du på jakt etter et egnet festlokale til bryllupsfesten deres håper jeg denne listen kan være til hjelp og inspirasjon. Her er mine favoritter blant de fineste selskapslokalene i Østfold.

Bryllup på Rømskog Spa og Resort

Rømskog ligger 1,5 times kjøretur fra Oslo og hotellet ligger rett ved den lille innsjøen Vortungen. Hotellet har en unik atmosfære og en fantastisk beliggenhet og planlegger du bryllup i Østfold er dette helt klart et av lokalene jeg ville sjekket ut nærmere. Brudeparet jeg fotograferte her sist hadde ingen tilknytning til Rømskog, men falt pladask for stedet og de naturskjønne omgivelsene. Det er ikke vanskelig å forstå. Hotellet har flere steder som egner seg godt til utendørs vielser. Ellers er det kort vei til Rømskog kirke, en koselig liten kirke med vakre, forseggjorte uteområder. Rømskog Spa har dessuten mange fine steder for bryllupsfotografering. Her kan du med andre ord ha alt på ett sted; alt fra forberedelser, vielse, bryllupsfotografering og fest til langt på natt. Og alle gjestene kan overnatte på stedet. Perfekt!

Bryllup på Hvaler Gjestgiveri

Gjestgiverne Lene og Øystein driver Hvaler Gjestgiveri med hjertet. Det er ikke vanskelig å se at de har en passion for det de gjør. Sammen har de bygd opp det som i dag er Hvaler Gjestgiveri, et vakkert sted med god service, en herlig atmosfære og ikke minst fantastiske mat- og vinopplevelser med inspirasjon fra blant annet Italia. Hvaler Gjestgiveri er på mange måter et perfekt selskapslokale for bryllup. Og ønsker du bryllupsbilder på Hvaler med strand og sjø er det bare en liten kjøretur unna.

Bryllup på Hankø Yacht Club

Hvorfor ikke legge bryllupsfesten til en øy? Perfekt for deg som elsker sjøen og maritime omgivelser. Bryllup på Hankø Yacht Club byr på en herlig atmosfære og et intimt selskap hvor gjestene er konsentrert på ett område. Det gir rom for mye tid sammen med familie og venner og hyggelig mingling på bryggekanten. Stemningen når kvelden senker seg og man kan pynte med lys på bryggen er fantastisk.

Bryllup på Støtvig Hotell

Støtvig Hotell ligger ved en liten bukt, Støtvigbukta, med nydelig utsikt mot ytre Oslofjord. Støtvig Hotel tok imot sine første gjester allerede i 1900 og var i mer enn hundre år et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller. Stedet kan minne litt om Hamptons og New England og er som tatt ut av en Ralph Lauren-reklame. Egen marina, lang sandstrand, bibliotek, bowlingbane, amerikansk diner, lekerom for de minste og fine turområder. Her er det nok å gjøre for både dere og gjestene deres før eller etter bryllupet.

Bryllup på Jeløy Radio

Jeg har fotografert flere bryllup på Jeløy Radio og det er like moro hver gang. Skikkelig kule lokaler omgitt av en fin hage, flott natur og med fantastisk utsikt mot sjøen. Det skaper en fantastisk ramme rundt bryllupsfesten. Maten er utsøkt, servicen er upåklagelig og atmosfæren er deilig og avslappet. Hva med utendørs vielse på gresset utenfor? En liten pause under middagen for å ta bryllupsbilder i solnedgangen? En deilig kveldstur i enga omgitt av hester? En fotoshoot med utsikt utover havet? Her er det mange muligheter og jeg vil veldig gjerne være med på moroa.

Bryllup på Refsnes Gods

Refsnes Gods på Jeløy utenfor Moss ble opprinnelig bygget i 1767. Hotellet har en av de fineste hagene i Østfold og er perfekt egnet for utendørs vielser. Med to petanque-baner, boccia, volleyballbane og kort vei til stranden er det dessuten mye bryllupsgjestene kan finne på mens brudeparet er opptatt med fotografering. Hotellet har også en imponerende kunstsamling. Refsnes Gods har fantastisk utsikt mot Oslofjorden og hotellet er kjent for sin utsøkte meny.

Husk å booke fotograf så tidlig som mulig. Ta kontakt med meg for å høre om jeg er ledig på deres dato.